Samet BAL – SBcomBloom

Çakallığa aldanmayın

Yayımlanma: Monday, May 11, 2009 ve gönderen: Samet

Geçenlerde tanımadığım biri(Derya Colak olarak tanıtıyor kendini) arkadaşlık isteği göndermiş. Güzel bir de profil resmi koymuş kendini bayan olarak gösteren bu çakal. Milleti kandırmaya çalışıyor: Dün bir durum yazısı yazmış: “Yeni Resimlerim >>> http://www.photofacebook.net/?album=4564&photos=796fdsf46″ (sakın bağlantıya tıklayıpta eposta ve şifrenizle giriş yapmayın hesabınızı çalarlar) Ne efenim? Facebook servisi sanıcaz da kızın fotoğraflarına bakıcaz. Biraz amatörce ama yeni internet kullanıcılarını içersine düşürebilecek bir tuzak.
Ben bağlantıyı açtım, tabi tebdirimi alarak. Bir de ne göreyim facebook stilinin kopyası bir sayfa oluşturulmuş ve bizden facebookta kayıtlı eposta ve şifremizi istiyor. Sakın arkadaşlar düşmeyin bu tür tuzaklara.

Bu photofacebook.net’e whois çektim:
fastmelodi.com’da barınıyor
domain sahibinin adresi ddomain7@gmail.com
Bu Mayıs’ın 9′unda sonlanmış, sanırım yenilemiş domaini.

Yorumla
Adın ↓
E-postan ↓
Varsa websiten ↓
Yaz yazıştır :) ↓
Yazını zenginleştirme etiketleri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Reklamlar
Takip et
RSS ile yazılarımı takip et.
Türkistan
TÜRKİSTAN
Söz
"Bugün Kürt olarak bilinen hatta hatta söyleyeyim; Alevi Kürt olarak bilinen insanlar maalesef Ermeni’den dönmedir" Yusuf HALAÇOĞLU
Bağlantı Anahtarlar
Tag Cloud
Yeni Yorumlar
Blogroll